3946
post-template-default,single,single-post,postid-3946,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Meet & Eat: Förtroliga och fördjupande samtal till lunch

Mötesrummet kan vara begränsande för tankarna. Lunchen är ett bra tillfälle för samtal, att fördjupa och bolla olika perspektiv och insikter. Vi träffar dig – själv eller tillsammans med en kollega – och pratar om din verksamhets utmaningar, varumärke, och kommunikation samtidigt som vi avnjuter en god hemlagad lunch. Meet & Eat är en av våra varumärkesnära tjänster. Här är vårens meny. Välkommen till bords! 

Plat du jour

• Grekisk sallad m. tzatziki: 3300:- (3400:- om ni är 2)

• Spaghetti Bolognese alt. Al Pomodoro: 3375:- (3500:- om ni är 2)

Kålpudding m. potatis, gräddsås & lingon : 3525:- (3700:- om ni är 2)

• Biff Rydberg m. senap- & konjakskräm: 3600:- (3800:- om ni är 2)

 

I Meet & Eat ingår; förtroligt och fördjupande samtal, mat, bröd, stilla eller bubbligt vatten, varianter av kaffe (Statarkaffe, Caffe Latte, Machiato, Espresso, Americano mm. dock ej Snutkaffe) eller te (svart, grönt, rött, vitt mm). 

Tidsåtgång: ca 90 min. Priset är exkl. moms och faktureras på 20 dagar.

För bokning och frågor kontakta: Maria maria@alexenavehall.se eller Anders anders@alexenavehall.se