3888
post-template-default,single,single-post,postid-3888,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Idag. Meet & Eat* hos oss!

Mötesrummet kan vara begränsande för tankarna. Lunchen är ett bra tillfälle för samtal, att fördjupa och bolla olika perspektiv och insikter. Idag flög många idéer genom luften över Anders hemlagade tomatpasta. Ett nytt spännande projekt är i sin linda. Fortsättning följer …

 

* Vi är ditt kreativa bollplank, din reflekterande samtalspartner och stöd inom övergripande varumärkes- och kommunikationsfrågor direkt kopplat till vision och mål. Med vårt ”utifrån-perspektiv” kan vi vända problem till möjligheter och hjälpa dig att våga tänka och testa nytt och upptäcka nya möjligheter som kan få kommunikationen att bli uppmärksammad och gillad. Att träffas och ”bara” prata är en vitamininjektion och bör göras ofta. Meet & Eat™ …eller varför inte på en promenad genom stan, vid havet eller i skogen Walk & Talk™ – Det informella mötet öppnar upp för insikter och nya tankar.