3275
post-template-default,single,single-post,postid-3275,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Rockbandslogotypens betydelse för grafisk design

Anders blev inbjuden att medverka i podden ”X betydelse för Y”, på temat ”Bandens betydelse för logotyper”. Det hela resulterade i ett nördigt och kul samtal om musik, varumärken och logotyper, från antikens hieroglyfer till idag. Om hur några av rockhistoriens – mer eller mindre – lyckade logotyper och symboler kommit till, om skaparna som låg bakom, om urmodern för alla rockbandslogotyper, om rockvärldens mest kända tunga … och såklart … om ”enkelheten, enkelheten, enkelheten!”

X betydelse för Y drivs av Patrik och Sverker och finns där poddar finns. Gå gärna in och lyssna!