3229
post-template-default,single,single-post,postid-3229,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Varumärkesutveckling för kulturverksamheter (påminnelse!)

I höst kan 7 verksamheter inom kulturområdet få värdefull hjälp med att utveckla sina varumärken och sin kommunikation. För 8:e året i rad håller Alexén Avehall Advisory kurs i varumärkesutveckling och kommunikation på Kulturverkstans utbildning Internationell Kulturprojektledare. Som vanligt vill våra studenter jobba med verkliga uppdragsgivare, därför söker vi just din verksamhet. Ni som deltar får en fördjupad analys av ert varumärke och er målgrupp, råd och idéer samt förslag på en kommunikationsstrategi – hur ni kan använda era resurser rätt för att bli tydliga för dem ni vill nå.

Vill din kulturverksamhet bli en av årets 7 uppdragsgivare? Hör i så fall av dig innan semestern och anmäl ditt intresse.

Vad krävs av dig? Att träffa studenterna för en intervju/brief, kunna svara på frågor som ev. dyker upp under projektet och, förstås, att vara med på presentationen av just ditt case. Vi brukar estimera värdet av det ni får till 75.000:- exkl. moms.

 

Följande kulturverksamheter har deltagit genom åren:Adas Musikaliska Teater, Art inside Out, Atalante, Bo Ejeby Förlag, Camino Magasin, Crippas Café, Festival Del Mar, Filmkontoret Göteborg, Folkstaden, Footprint Records, Fuse Fam, Föreningsgatan 2, Galleri Box, Göteborg Baroque, Göteborgs Dramatiska Teater, Göteborgs Flickkör, Göteborgs Konstförening, Göteborgs Litteraturhus, Helande Samtal – podcast, Hållbarhetsfestivalen, Karlsson Barock, Knarrholmsfestivalen, Konsthallen i Trollhättan, Konst Kollektivet, Kreatörskatalogen, Kronhuset Kreativ Arena, KUF Kulturförening, Kulturakademin, KulturATOM, KulturUngdom, Kulturskolan, Kungsbacka Teatern, Kurage Scenkonst, Linda Smedberg Stand Up, Masthuggsteatern, Meeting Plays, Mosaikfabriken, Musikgruppen Judith, Myndigheten för Kulturanalys, Nätverkstan Kulturtidskrifter, Oceanen, Onyx Kulturproduktion, Ord & Bild, Planetafestivalen, Possibilitas, Returkultur, Röda Sten, Scenkonst Gerlesborg, Skeppet GBG, Stallebrottet Malmön, Textival, 3 Droppar Förlag, Wauxhall Jazz, Woah Dad, Öppna Kanalen.

Bild: Belinda Fewing, Unsplash.