2985
post-template-default,single,single-post,postid-2985,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Kul!

Vi tackar ödmjukast. Det känns roligt att börja veckan med så fin respons från en av våra tidigare studenter, apropå vårt inlägg kopplat till att Frölunda HC dragit tillbaka sitt nya klubbmärke. Att vara lyhörda och få alla som är involverade i organisationen att känna sig delaktiga under vägen, oavsett om det är fans eller medarbetare, är avgörande. Att ta genvägar är dömt att misslyckas och ett slöseri med resurser: människor, tid, pengar, moder jord…

Vi jobbar envist vidare på vår långsiktiga väg tillsammans med våra uppdragsgivare och studenter. Vi kan hjälpa er att hitta det som gör er attraktiva, relevanta och tydliga. Ni har drömmen, vi kan formulera den och få den att kännas – inåt i organisationen och utåt mot omvärlden. Det är alltid läge att utveckla sitt varumärke! Hör av dig om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig och ditt lag.