Warning: The magic method QodeStockholmInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/f/3/5/alexenavehall.se/httpd.www/wp-content/plugins/select-instagram-feed/lib/qode-instagram-api.php on line 90 Warning: The magic method QodeStockholmTwitterApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/f/3/5/alexenavehall.se/httpd.www/wp-content/plugins/select-twitter-feed/lib/qode-twitter-api.php on line 91 AAA + Kulturverkstan - AAACCC
2836
post-template-default,single,single-post,postid-2836,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2571

AAA + Kulturverkstan

Nu har vi dragit igång höstens varumärkeskurs på Kulturverkstans utbildning “Internationell Kulturprojektledare” för sjätte året i rad. Kursen startar med ett antal föreläsningar där vi fördjupar vi oss i varumärkesutveckling och kommunikation; vision, kärnvärde, varumärkes- och målgruppsanalys, identitet, positionering, insikt, kreativ brief, kommunikationsstrategi och kommunikationsplanering. Studenterna får uppgifter där de gruppvis testar att jobba med olika verktyg och metoder som vi introducerar i föreläsningarna. Kul att få träffa klassen KV20 på riktigt! Fortsättning följer …
No Comments

Post a Comment