2836
post-template-default,single,single-post,postid-2836,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

AAA + Kulturverkstan

Nu har vi dragit igång höstens varumärkeskurs på Kulturverkstans utbildning ”Internationell Kulturprojektledare” för sjätte året i rad. Kursen startar med ett antal föreläsningar där vi fördjupar vi oss i varumärkesutveckling och kommunikation; vision, kärnvärde, varumärkes- och målgruppsanalys, identitet, positionering, insikt, kreativ brief, kommunikationsstrategi och kommunikationsplanering. Studenterna får uppgifter där de gruppvis testar att jobba med olika verktyg och metoder som vi introducerar i föreläsningarna. Kul att få träffa klassen KV20 på riktigt! Fortsättning följer …