2790
post-template-default,single,single-post,postid-2790,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

AAA Sommaraffisch 2021

V I S I O N.

All verksamhet behöver ha en vision. Visionen motiverar oss att fortsätta oavsett hur vinden blåser – kanske når vi aldrig fram men vår strävan att nå dit är det som får oss att aldrig ge upp. Visionen är vår ledstjärna, vår fyr i natten.

Våra folkvalda har med tydlighet visat att det ej går att vinna människors förtroende utan en relevant vision som alla kan köpa in på och stå upp för.

Efter snart 18 månader av pandemi och ovisshet är det viktigare än någonsin att samla medarbetare och tillsammans hitta den vision som för verksamheten framåt igen.

Vi tror att kris föder utveckling och pratar gärna vision, men först önskar vi dig en härlig sommar! Hör av dig i augusti om du vill prata drömmar och vision – det som får din verksamhet att lysa.

 

Hållö fyr:  Position: 58°20.15’N 011°13.2’E   Fyrkaraktär: Fl W 12s   Lyshöjd: 40 m.ö.h.  Tornets höjd: 20 meter   Byggår: 1842   Färg: röd/vit   Lysvidd: 10 nautiska mil