2455
post-template-default,single,single-post,postid-2455,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nya matrecept till SVT.

I jul visar SVT en 4:e ”specialsäsong” av den framgångsrika serien Vår tid är nu. Året är 1951 (mellan säsong 1 & 2) och Djurgårdskällaren har stängt för renovering. Familjen Löwander öppnar därför en sommarrestaurang i skärgården och flyttar verksamheten dit ut. Vi har fått i uppdrag av SVT att ta fram ett gäng nya recept på maträtter som är inspirerade av serien. Säsong 1 & 2 har förärats med varsin kokbok, till säsong 3 skapade vi recept direkt för svt.se och så blir det även för denna specialsäsong. Roligt tycker vi.

Tillsammans med Johan Rosenlind (skapare och manusförfattare till serien) och Lotta Frtizdorf startade vi denna veckan upp det arbetet med en s.k. Haverdal Session. 

Det lär bli en del fisk. Smaklig spis!