2222
post-template-default,single,single-post,postid-2222,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Fredagsbiten 20.03.20

Fredagsbiten: Den här veckan har verkligheten överträffat dikten på ett sätt man önskar att man sluppit. Allt flyter, men vi sitter alla i samma båt. Det är bara att acceptera det vi inte kan påverka och göra det bästa av det som är. Vi gillar att se möjligheter. Läste nånstans att känslor smittar snabbare än virus – en skön tanke i dessa tider. Veckans fredagsbit blir därför en viral kram från oss i form av en magisk inspelning från The Public Theatre i NYC förra våren med Patti Smith tillsammans med en gigantisk kör. Tipstack Christina Sandell. People have the power!

Ta hand om varandra i helgen! <3