2210
post-template-default,single,single-post,postid-2210,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Fredagsbiten 05.03.20

Fredagsbiten: Internationella Kvinnodagen på söndag. Veckans fredagsbit är för alla kvinnor som gått före och alla som dag ut och dag in outtröttligt och orubbligt står upp för kvinnors rättigheter. Alla orädda som orkar och vågar vara obekväma fortsätta kampen för jämställdhet, här hemma och överallt i världen. Vi laddar med Annie och Aretha – två coola kvinnor och en grym låt från 1983! 

Vrid upp volymen nu tar vi helg!

 

Sisters are doin’ it for themselves. 

Standin’ on their own two feet.

And ringin’ on their own bells.

Sisters are doin’ it for themselves.

Now this is a song to celebrate

The conscious liberation of the female state!

Mothers, daughters and their daughters too.

Woman to woman

We’re singin’ with you.