2050
post-template-default,single,single-post,postid-2050,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Fredagsbiten 11.10.19

Fredagsbiten: Airbourne – australiensisk bööshårdrock – spelar på Trädgårn ikväll. Slutsålt. Inspirerade av AC/DC, Rose Tattoo och Lemmy startade bröderna O’Keeffe, Joel (-85) gitarr och sång och Ryan (-86) trummor, bandet i sin hemstad Warrnambool i sydvästra Australien 2003. 

Om jämförelsen med AC/DC har Joel sagt: ”It doesn’t matter who you are, you are going to get compared to somebody. To be compared to the best rock and roll band in the business … there is no higher compliment…”

Tänker att det räcker så…

Fredagsbiten idag är Runnin’ Wild med Airbourne.

Ha en skön helg, vräk upp Marshallen till 11:an och sjung med!

ps. Kolla in chaffisen i videon!