1865
post-template-default,single,single-post,postid-1865,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Fredagsbiten 01.02.19

Fredagsbiten: 1:a februari – ett klassiskt datum. Åtminstone för de fem som lyckades att få en ”Golden Ticket” i en chokladkaka från Willy Wonkas chokladfabrik. Den gyllene biljetten innebar att man skulle inställa sig utanför porten till Willy Wonkas chokladfabrik klockan 10.00 den 1:a februari för en heldags-rundvandring på fabriken. Dagen avslutades med att alla deltagarna fick en lastbil full med chokladkakor. De som läst Roald Dahls bok från 1964 eller möjligtvis sett nån av filmerna vet att Charlie Bucket är den lyckliga innehavarna av den femte ”gyllene biljett”. Den andra ”gyllene biljetten” innehas av den extremt bortskämda och rika Veruca Salt. Hon är van att få allt hon pekar på och körs ständigt runt i Limo.
Fredagsbiten idag blir följaktligen en låt av och med Veruca Salt – Volcano Girls!

Vrid upp volymen, hoppa över the Chocolate River och klättra upp på the Vanilla Fudge Mountain. Stoppa in lite Warming Candies i munnen – det är helg!

”Leave me, lying here.
Cause I don’t wanna go…”