1824
post-template-default,single,single-post,postid-1824,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Vi önskar dig en skön jul och ett gôtt 2019.

En del nötter är svårare att knäcka än andra. Att komma åt den lockande kärnan i en nöt kan vara en sann utmaning. På samma sätt är det med kommunikationsproblem, att komma åt kärnan i en verksamhet, formulera en utmanande vision eller hitta en särskiljande position för att bli tydlig i kundernas ögon kräver uthållighet och nyfikenhet. Det gäller att våga testa nya sätt och aldrig ge upp. Inget sätt kan sägas vara bättre än det andra, det finns heller inget facit på hur man ska göra för att knäcka dessa nötter…

God Jul & Gott Nytt År

 

ps. Hör gärna av dig om du har några svårknäckta kommunikationsnötter du behöver hjälp med efter helgerna. 

 

Foto: Elija O’Donnell