1773
post-template-default,single,single-post,postid-1773,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Fredagsbiten 12.10.18

Fredagsbiten: Idag 12 oktober 2018 fyller Sveriges äldsta tonåring – yngsta pensionär enligt honom själv – 50 bast. Grattis Per Hagman! Författare, dj, upptäcktsresande, skribent, restaurangmänniska etc. Han har kallats generationsförfattare, frågan är för vilken generation? Sedan 1991 har han kommit ut med 7 romaner – alla läsvärda! Pers engelska motsvarighet skulle kunna vara den evige tonåringen Brett Anderson från Suede. I september 1996  släppte Suede plattan Coming up, från den lyssnar vi på Beautiful Ones. Dagens fredagsbit.

Vräk på volymen och svep nåra glas bubbel, det är helg och ni är kung och drottning!

”Cracked up, stacked up, 22, 

psycho for sex and glue

lost it to Bostik, yeah…”