1639
post-template-default,single,single-post,postid-1639,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Fredagsbiten 25.05.18

Fredagsbiten: ”Så klart!” Petter Alexis Askergren mer känd som bara ”Petter” föddes den 25 maj 1974 i Stockholm. I den här videon från 1999 är det dock Suzanne Reuter som stjäl showen som Petters stenhårda morsa. Petter själv säger så här; ”Jag älskar Suzanne! Hon har nån sorts råhet, fast balanserad med extremt mycket kärlek och värme. Men man ska veta en sak, att vara rap kille 1999 och driva med sig själv…, att man har en mamma som beskyddar en på det där sättet…, det var som påven skulle svära i kyrkan!” Samma år fick han tre Grammisar, bland annat som årets textförfattare.

”Jag syr in den där tröjan åt dig sen Petter, den är för stor, och Petter dra upp byxorna då …”

Skön helg på er! Och glöm inte dra upp byxorna!

#aaaccc #fredagsbiten #petter #suzannereuter #nittiotalsnostalgi#skavirivahelahaket #såklart #villnihamervillnihamervillnihamer