1626
post-template-default,single,single-post,postid-1626,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Maria gästar podden Pepptalk

PEPPTALK är en podcast om kvinnor i reklambranschen. Bakom podden står Dorothea Linnæus och Soraya Walikala.

Avsnittet presenteras så här:  ”Vi intervjuar Maria Alexén från Alexén Avehall Advisory. Vi pratar om @byrasamarbetet_goteborg, om hur män och kvinnor har sett verkligheten med olika glasögon och effekterna av det. Maria har många bra tips hon vill dela med sig av, bl.a. Grotescos Ladies night, böckerna Ord till salu av Jan Cederquist, Så gör jag av Bodil Malmsten, Århundradets kärlekssaga av Märta Tikkanen, Det enda könet av Katrine Kielos, Det mest förbjudna av Kerstin Thorvall, Marianne Lindberg De Geers konstverk och @genusfotografen

”Syftet med podden är att använda pod-mediumet för att fortsätta samtalet och sprida kunskap om metoo och sistabriefen. Vi vill också ta reda på hur kvinnor i branschen upplever reklambranschen som arbetsplats. Men vi vill inte att det ska bli ett ”pity party” med snyfthistorier, vi vill visa våra gästers styrkor och vilken jävla power de besitter och ge fingret till patriarkatets härskartekniker!” säger Dorothea Linnæus.

PEPPTALK hittar du här: https://soundcloud.com/user-682217509/avsnitt-02
Eller på iTunes här: https://itunes.apple.com/se/podcast/pepptalk/id1354483348?mt=2

#aaaccc #pepptalk #metoo #metoosweden #sistabriefen #gothenburg #byråsamarbetet_göteborg