1595
post-template-default,single,single-post,postid-1595,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Timbanken

Via Timbanken, Region Halland har vi det senaste året hjälpt och rådgivit ett 20-tal företagare i  Halland inom varumärkesutveckling, positionering och identitet.

Timbanken i Region Halland är ett affärsutvecklingsstöd för dig som vill utveckla ditt företag eller planerar att starta ett.

Idén syftar oxå till att få företag att bli mer konsultvana – helt enkelt att få dem att våga anlita konsulter inom de områden de behöver stöd. 

Under vårt första år som upphandlade rådgivare/konsulter i Timbanken har vi arbetat med företag inom så vitt skilda branscher som bland annat; skådespelarcoachning, app-utveckling, restaurangkonceptualisering, turism/vildmarksboende, ledarskapsutveckling, spelutveckling, transportsäkring, nätverksentreprenörer och en rockgrupp. Några av dessa har oxå valt att fortsätta samarbetet med oss.

Det har varit ett spännande år där vi tagit del av många intressanta och välutvecklade affärsidéer. Det bubblar i Halland!