1319
post-template-default,single,single-post,postid-1319,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Riktigt bra!

#tb20170712

Svenska sportmärket Björn Borg anordnade en tennismatch på gränsen mellan USA och Mexiko – där den ena spelaren befann sig på amerikansk mark och den andra på mexikansk mark.

Björn Borg skriver följande ställningstagande för Borg Open  i ett pressmeddelande:

”Världen är full av konflikter och rivalitet, som i sin tur kan leda till att människor och nationer vill bygga murar mellan varandra. Men rivalitet kan också vara någonting positivt – den kan fungera som en drivkraft att prestera bättre. Så varför bygga murar när människor och nationer i stället kan lära känna och lära av varandra?”

Läs mer