1334
post-template-default,single,single-post,postid-1334,single-format-standard,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Föreläsning om varumärke och positionering i Halmstad.

#tb20170831

”Vad är poängen med att positionera sitt varumärke? Idag är det svårt att göra sin röst hörd. Det är till och med svårt att höra sin egen röst. Och om du inte positionerar ditt varumärke kommer marknaden att göra det åt dig. Vem är du? Vad har du? Vad är din vision? Vad är det som skiljer dig från andra? Vem är din kund? Hur blir du tydlig och trovärdig? Vad och till vem ska du kommunicera? (Våga välja bort!) Hur ska du kommunicera för att nå dina kunder?” Maria och Anders på Alexén Avehall Advisory

Kom till tillfälle 2 på Entreprenörskolan och lyssna till två vassa varumärkesbyggare den 19/9

Läs mer

 

#aaaccc #entreprenörskolan #halland #varumärke #positionering #föreläsning