758
post-template-default,single,single-post,postid-758,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Reclaim Spannmålsgatan 1

Under 5 veckor har vi handlett en kurs på Yrgo Reklam. Nordstan har bjudit in Gothenburg Food Trucks att stå för mat och street-känsla när de öppnar sin Food Court på Spannmålsgatan – gatan som gud glömde. Uppdraget var ganska enkelt: Hur får vi gamla och nya kunder att upptäcka den nya Food Courten och hur behåller GFT sin streetcred i samarbete med stora kommersiella Nordstan. Uppgiften innebar: research, insikt, målgruppsanalys och hur gör vi… Vi uppmanade eleverna att testa, testa, testa. Göra om och testa igen! Resultaten blev många och olika; från rena PR-uppdrag, gerilla och instagramkonton till film. Vissa grupper gick tajt på uppdraget medan andra grupper tog ett större perspektiv och lyfte bilden av Göteborg. 11 fantastiska förslag, alla kreativa på sitt sätt och som sagt en stor bredd. Vi kommer i några inlägg att visa några av dem! Här #finestreetdining! En kul och skön film om att det faktiskt är de ”gamla” bratsen som nu blivit ultra-hipsters och som intresserar sig för källsortering, närodlat, ekologiskt mm!