383
post-template-default,single,single-post,postid-383,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Think different.

Steve Jobs gör en internpresentation av ”Think Different-kampanjen” 1997. Tycker att man kan se denna hur många gånger som helst… Det är så bra det han säger!
Jobs hade nyligen kommit tillbaka till Apple och tyckte att man hade glömt sin filosofi i kommunikationen. Chiat/Day i Los Angeles fick uppdraget att ändra på det och kom upp med Think Different-idén.
Läs mer…

Gillar hans klädstil… Patagoniashorts, Birkenstokksandaler och hans, numer, klassiska svarta polotröja – specialritad för Jobs av Issey Miyake. Jobs bad Miyake att ta fram en svart polotröja åt honom… Miyake skickade över 100 st. tröjor till Jobs som lär ha sagt: “I have enough to last for the rest of my life.”