149
page-template-default,page,page-id-149,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
[ezcol_1third]insearch[/ezcol_1third][ezcol_1third]why_because[/ezcol_1third][ezcol_1third_end]creativesupport[/ezcol_1third_end]

[ezcol_divider]

[ezcol_divider]

insearch

FRAMTIDSSPANING/OMVÄRLDSANALYS, FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOPS

[ezcol_divider]

insearch_images

[ezcol_divider]

[ezcol_1half class=”column_dots”]Du sköna nya värld – Motsägelser och möjligheter.
Det enda man kan säga säkert om framtiden är att ingen vet hur den ser ut. Vi tittar närmare på vad som sker, varför det sker och hur det påverkar dig. Trender och mottrender. Människor och beteenden. Sociala medier. Den gränslösa digitala världen och den ”verkliga”. Hur gör andra? Varumärken som vågat gå sin egen väg. Stadsutveckling. Nya marknader. Nya distributionsvägar. Nya mediakanaler. Storytelling. Den medvetna kunden. Vad äter vi?
Hur handlar vi? Hållbarhet. Det transparenta företaget. Närproducerat eller bortgjort. Kvinnor som tar över. Hantverk. Populärkultur. Samhälle. Är det förlegat att tänka ”målgrupp”? Vad gillar dina kunder? Vem vill de handla av? Vad förenar dina kunder? Vilka är de egentligen?[/ezcol_1half][ezcol_1half_end]Vi vill ge dig ny inspiration och gärna några aha-upplevelser. Du får nya perspektiv och bättre beslutsunderlag för att agera medvetet i en värld som rör sig rasande fort.

S: Föreläsning, 30-60 min
M: Föreläsning/workshop, halvdag
L: Föreläsning/workshop, heldag

Vi erbjuder också skräddarsydda omvärldsanalyser, föreläsningar, workshops och spaningar baserade på dina behov och förutsättningar.

Välkommen att kontakta oss.[/ezcol_1half_end]

[ezcol_divider]

[ezcol_divider]

why_because

POSITIONERING, VARUMÄRKESSTRATEGI, KONCEPTUTVECKLING & IDENTITET

[ezcol_divider]

creativesupport_images

[ezcol_divider]

[ezcol_1half class=”column_dots”]Vad är poängen med att positionera sitt varumärke? Idag är det svårt att göra sin röst hörd. Det är till och med svårt att höra sin egen röst. Och om du inte positionerar ditt varumärke kommer marknaden att göra det åt dig. Vem är du? Vad har du? Vad är din vision? Vad är det som skiljer dig från andra? Vem är din kund? Hur blir du tydlig och trovärdig? Vad och till vem ska du kommunicera? (Våga välja bort!) Hur ska du kommunicera för att nå dina kunder?[/ezcol_1half][ezcol_1half_end]Alla affärer handlar om attraktion och förtroende. Att sticka ut och bli gillad för den du är och vill vara. Att skala av, reducera och förfina. Att hitta essensen, det där som sprakar lite extra. Det är viktigt vad du säger, men det är ännu viktigare hur du säger det. Vi är bra på att göra varumärken levande och tydliga. Och att hitta nya möjligheter och nya vägar att nå ut. Vi jobbar tillsammans i nära dialog med våra uppdragsgivare.

Debitering: Fast arvode enligt överenskommelse.[/ezcol_1half_end]

[ezcol_divider]

[ezcol_divider]

creativesupport

STRATEGISK PARTNER, TAKTISK RÅDGIVARE

[ezcol_divider]

creativesupport_images

[ezcol_divider]

[ezcol_1half class=”column_dots”]Kommunikation är ingen exakt vetenskap. Att göra rätt är inte alltid att göra som man brukar. Det handlar om att förstå dina kunder. Varför ska de välja de gilla och tro på dig?

Vi ger dig strategiska råd och bättre underlag för att du ska ta de beslut som är rätt för dig och din verklighet. Vår övertygelse är att det alltid måste finnas ett syfte med det man ska göra för att bli framgångsrik. Vår affärsidé och ständiga utmaning är att ge övergripande kommunikationsråd, nya insikter och starka idéer som hjälper våra kunder att bli tydliga och lyckas. Det handlar om att lyssna, läsa mellan raderna och våga ifrågasätta invanda mönster.[/ezcol_1half][ezcol_1half_end]En idé är aldrig bättre än sitt genomförande. Med en god förståelse för kommunikationens uppgift, en tydlig målbild, bra beslutsunderlag och genom att våga lita på sin magkänsla skapar du förutsättningar att lyckas. När allt stämmer är kommunikation en av de mest lönsamma investeringar man kan göra. Allt börjar med frågan varför. Vi är med dig som rådgivande partner och kreativt bollplank hela vägen.

Debitering: Fast arvode enligt överenskommelse.[/ezcol_1half_end]