143
page-template-default,page,page-id-143,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

aaaccc_stand

Oberoende omvärldsanalys och kreativ strategisk rådgivning.

[ezcol_1half class=”column_dots”]Hur blir man tydlig i en värld som rör sig fort? Vad är det som gör att vissa stjärnor lyser starkare? Vad kan du göra för att bli uppmärksammad när mer än 90% av all kommunikation försvinner i bruset?

Det är svårare än någonsin att göra sin röst hörd – ibland är det till och med svårt att höra sin egen röst.

Att göra rätt är inte alltid att göra som man brukar eller det andra gör. Vi tittar närmare på vad som sker omkring oss, varför det sker och hur det påverkar dig.

Vi vill inspirera dig att möta nya utmaningar – att kommunicera medvetet på ett sätt som stämmer med den du vill vara och vad du står för. Vi ger dig nya perspektiv och nya infallsvinklar som hjälper dig att bli tydlig. Du får bättre beslutsunderlag för att möta nya utmaningar och agera
medvetet och fokuserat i en värld som rör sig fort.[/ezcol_1half][ezcol_1half_end]Omvärldsspaning är för oss ett ständigt detektivarbete. Barnsligt nyfikna, trots 20+ år som strategiska kreatörer i kommunikationsbranschen. Som bas har vi bred och djup erfarenhet inom kanaloberoende kommunikation för stora och små uppdragsgivare.

Vår övertygelse är att det alltid måste finnas ett syfte med det man gör för att bli framgångsrik – dina kunder köper inte vad du gör utan varför du gör det. Frågan varför är därför vårt allra viktigaste verktyg.

Vi vänder oss till dig som är långsiktig och ser framtiden som en spännande utmaning full av möjligheter. Till dig som vill mer!

Låter det intressant? Vi vill gärna ha fler uppdragsgivare som delar vår övertygelse. Hör av dig precis när du vill.

Maria och Anders[/ezcol_1half_end]